De Raad van Bestuur is verheugd om het trainerstrio voor onze Dames 1 en Heren 1 en de topjeugd te kunnen aankondigen: Ben Van Hoof, Philippe Maxence en Jeroen Baart. Victory kan ook een eerste aanwinst voor Dames 1 melden.

Klik op Lees meer voor de details.


Voor onze Dames 1, die het afgelopen seizoen zesde eindigden in Eredivisie, verandert er niets. Ben Van Hoof blijft T1. De ploeg heeft de doelstelling van het seizoen 2018-2019 om top-zes te spelen met klasse behaald. Ze was een van de grote verrassingen van het seizoen en wordt verder versterkt. De eerste aanwinst vind je onder het trainersoverzicht.

Heren 1 verwelkomt een nieuwe T1: Philippe Maxence. Philippe is een jonge coach die zijn kwaliteiten als speler ruimschoots bewezen heeft in Ereafdeling. Als coach weet hij wat het betekent om voor de promotie te gaan: zowel bij Lara als verleden seizoen bij de dames van Herakles slaagde hij erin om te stijgen. En aangezien het de doelstelling van de club is om de eigen jeugd te integreren in Heren 1, komt Philippes ervaring in de jeugdacademie van Braxgata goed uit. Philippe zal ook coach zijn van onze U19B1. We zijn ervan overtuigd dat we met Philippe de juiste keuze hebben gemaakt om volledig te focussen op de top van Nationale 2 - een afdeling waarin Philippe zijn loopbaar als speler heeft afgesloten.

Met Jeroen Baart treffen we een bekend gezicht. Jeroen neemt een cruciale rol op in de jeugdopleiding binnen onze club: hij wordt hoofdcoach van de 8 topsportploegen in de bovenbouw: twee meisjes- en jongensploegen U14 en de eerste ploegen U16 en U19 ook zowel bij de meisjes als bij de jongens. Met deze functie bevestigt Victory dat de club prioriteit geeft aan de opleiding van de eigen jeugd en dat deze jeugd alle kansen zal krijgen om door te stromen naar Dames 1 en Heren 1. Het groeiend aantal Victorianen zowel in District als in BeGold toont aan dat het beleid van de laatste jaren vruchten begint af te werpen.

En dan komen we nu aan het hoofdstuk versterkingen. We kunnen nu al een eerste aanwinst aankondigen. Sofi Viarengo is een 23 jarige Argentijnse aanvalster die overkomt van het Engelse Holcombe. Deze Argentijnse-Spaanse speelster heeft al ruime internationale ervaring. Ze speelde op topniveau in Spanje, Australië en Engeland. Sofi kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging en om deel te worden van de Victory-familie. We heten ze van harte welkom.