Nagenoeg alle indoorteams komen in de loop van de week online. Enkel voor de eerste teams uit de bovenbouw zal het wachten zijn tot ná hun laatste outdoor match.

De meeste ploegen hebben reeds een Coach / PV en voldoende gecertificeerde scheidsrechters. Is dit echter niet het geval dan zal de ploeg hier alsnog vrijwilligers moeten aanwijzen en doorgeven aan indoor@victory.be. Bovendien moet iedere ploeg in de bovenbouw nagaan of iedere speler/speelster geslaagd is in het examen theoretisch scheids INDOOR. Contacteer bij twijfel arbitrage@victory.be. De briefing voor scheidsrechters voor dit seizoen vind je hier.

Let op: indien jouw team enkele van deze belangrijke personen niet gevonden heeft bij aanvang van het indoorseizoen (week van 15 november 2021), dan kan het zijn dat we je team uitschrijven uit de indoorcompetitie, eventuele forfaitkosten worden verhaald op de spelers.

Trainingen starten voor de meeste ploegen na de herfstvakantie. We trainen dit jaar op 3 locaties:

  • Basic Fit Berchem (Middelheim)
  • Sporthal Kattenbroek
  • Sporthal Mariënborgh, Wilrijk

Aan de pv’s de belangrijke taak het indoor trainingschema juist te communiceren aan de ploeg. De trainingen zijn dit jaar, meer dan andere jaren, aangepast aan de noden van ieder indoor team en kan daarmee van week tot week verschillen!

Vuistregel voor het volgen van indoortrainingen: de outdoortraining vervalt zodra de indoortraining op dezelfde dag plaatsvindt.

De facturering van de indoorbijdrage zal in november gebeuren.

Samen maken we er een mooi indoorseizoen van!

Het indoorteam