11/01/2022

Onze Dames 1 organiseren op zaterdag 22 januari een speciale clinic voor U14- en U16-meisjes van 10 tot 16 u. Tijdens deze clinic willen onze D1 jullie tricks en spelinzichten bijbrengen om jullie optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Bijdrage € 35, gaat volledig naar de winterstage van Dames 1. Inschrijven kan via Twizzit.

06/12/2021

De stages tijdens de herfstvakantie waren een groot succes. We willen bij deze alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme.

Op vraag van de ouders kan je zelfs nu ook al inschrijven voor de kampen tijdens de krokusvakantie en paasvakantie 2022:

Op 2 & 3 nov organiseren “ The Guardian Angels “ van de Royal Victory hockey keepersschool i.s.m. Pan-na Goalies een 2 daagse goalie stage.  Tijdens deze stage zullen er in kleine groepjes gewerkt gaan worden van 3 keepers. De trainingen staan o.l.v. Royal victory en Pan-na goalies. Het is mogelijk om per dag in te schrijven. De High Performance stage is anders dan reguliere stages. Hier wordt niet alleen op techniek en conditie gewerkt, maar ook op fysiek en core trainingen. De OBO High Performance stage is niet voor beginnende keepers, maar voor keepers waarvan de basis al voldoende tot goed is en ook de wil hebben het beste uit zich zelf te halen.

Link inschrijven 

https://www.pan-na.nl/keepersstage-victory/

Stages