vrijwilliger@victory.be

23/11/2020 - Naar goede Victory traditie, is het project VictoryTV een werk waaraan heel veel vrijwilligers achter de schermen hebben mee gewerkt. 

Initiatiefnemers.

Het idee is ontstaan bij Lex. Samen met Jules en Koen hebben zij dit idee verder uitgewerkt om zowel materiaal als extra handen te vinden. In navolging hiervan werd ook een sponsoractie op touw gezet.

Medische vrijwilligers

Voor de eerste training en vóór elke wedstrijd worden spelers en staff getest, zoals het protocol voorschrijft. Hiervoor konden we beroep doen op de mama van Benthe, Liselotte, Joost, Eva, Eline en Tine. Op Liesbeth en Dominique kunnen we steeds beroep doen als reserve staff. Al deze vrijwilligers nemen de testen af van spelers en staff op uiterst professionele en medisch gecontroleerde manier en verwerken de resultaten.

Volunteers infrastructuur.

Om het terrein Covid proof te krijgen en te helpen met het optimaliseren van de infrastructuur werden we wederom geholpen door Erik, Peter, Kristoff, Koen, Robert, Manu, Caroline, Francis en David. Meer dan eens sprongen ze in de bres om ook dit op touw te helpen zetten. Alsook verder het clubhuis te helpen afwerken. Ook Ragna kwam ter elfder ure met een topoplossing voor de dug-outs.  

Onze communicatie.

Ondersteunend in onze communicatie en planning hebben Sally, Isabelle, Stijn, Lex en Raf geweldige support geboden. 

Staff D1.

Martin, Lex, Charlotte, Francis, Anneke en Artur tonen een ongelofelijke flexibiliteit in het mee georganiseerd te krijgen van dit alles. Niet evident om te kijken hoe er buiten kan gebriefd worden, hoe kine behandelingen moeten plaatsvinden en hoe de ‘recovery’ maaltijden moeten genuttigd worden. En vergeet ook de spelers niet die dit echt professioneel aanpakken. Tweede week op rij iedereen negatief!

Covid Team.

Met overgave hebben Marc, Koen en Kristoff mee hun schouders gezet om als club het draconische protocol te kunnen waarmaken. Schitterend werk van dit dream team.

Commentatoren.

We zijn ook erg blij dat Philippe zich bereid heeft gevonden om de wedstrijd van commentaar te voorzien. Niet evident gezien de omstandigheden. Ook een heel dikke merci aan Max, Tiago en Vanessa voor de interviews vooraf, tijdens en na.

Sponsors.

We danken ook de sponsors die zonder aarzelen hun ondersteuning geboden hebben. 

Live Hockey. Love Victory.

Ongetwijfeld vergeten we wellicht nog mensen die in de coulissen mee getrokken hebben aan dit verhaal, een succesverhaal!

     

 

Als opleidingsverantwoordelijke voor onze trainers en coaches ben jij het aanspreekpunt tussen de KBHB en de club. Je verzorgt het administratieve gedeelte van de opleidingen die worden ondersteund door VHL. 
Wij danken alvast Philippe voor zijn jarenlange ondersteuning bij de opleidingen op onze club.

Wil jij meewerken aan het verder uitbouwen van de opleidingen van onze club? info@victory.be

1/09/2020 - Al meer dan 10j (!) kennen we op onze club de 'Duty', waardoor onze drukke zaterdagen heel vlotjes verlopen. Hip hip hoera voor de vrijwilligers van onze Duty!

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke week zijn de ouders van enkele jeugdploegen verantwoordelijk voor een vlot verloop van de drukke competitiedag. Extra handen in de keuken en toezicht op de velden, dat is de kern van het takenpakket. Een succesformule die ook meer en meer gekopieerd wordt op andere hockeyclubs trouwens.

Het overzicht voor de dutyploegen najaar 2020 vind je HIER terug.

Wij, het leukste en het grootste vrijwilligersteam van Victory, het eventsteam, hebben nog enkele creatieve en/of hands-on, enthousiaste vrijwillige posten

  • voor het R. Victory Galabal met de grootste ambiance van het land (24 april 2020l, zoeken we nog wat versterking van het team. Of je bent creatief, of je hebt een groot netwerk, of je hebt een sales-talent of je wil gewoon wat mee helpen voorbereiden
  • zet je graag mee je schouders onder de leukste seizoensafsluiter van het land ( 6 juni 2020), de Victory Garden Party
  • of wil je gewoon deel uitmaken van het leukste vrijwilligersteam van Victory 

24u/24:- 7 op 7: event@victory.be 

 

20/03/2017 - Dé materiaalmeester van Royal Victory H.C., Meike Vroom, gaat na 10 jaar nieuwe uitdagingen naast & binnen Royal Victory H.C. aan. De eenmanszaak die zij destijds is opgestart is nu een heus materiaalteam van vrijwilligers geworden. Deze Victory vrijwilligers kan u contacteren voor al uw vragen over uw trainingsmateriaal en keepersmateriaal via volgende email-adressen:

trainersmateriaal@victory.be
keepersmateriaal@victory.be 

Vervolgens wordt jouw vraag doorgegeven, beantwoord en brengt het vrijwilligersteam in beeld wanneer je eventueel kan langskomen. Hou er rekening mee dat onze vrijwilligers uw vragen met plezier beantwoorden en oplossingen zullen aanreiken, maar dat zij ook nog andere dagtaken te vervullen hebben.

De organisatie van onze opmerkelijke club berust grotendeels op de schouders van vele vrijwilligers. Met veel plezier steken zij een (groot) deel van hun vrije tijd in uw en onze club. Het is verbazend, maar ook hartverwarmend om vast te stellen dat deze zeer gedreven Victorianen hun vrijwilligerstaken vaak nog combineren met een betaalde job en met een druk gezinsleven. Zij worden uiteraard bij deze verantwoordelijkheden ondersteund door professionals waar nodig.

Heeft u een vraag, een suggestie, een opmerking, maak dan tevens de bedenking wat U kan doen, wat U kan betekenen voor Uw club. 

Waardering is de zonneschijn
die het leven verwarmt
en de prestaties doet groeien

Live Hockey. Love Victory.

Misschien heb jij, je ouders, grootouders of andere familieleden wel interesse om je te verrijken.
Haal jij het beste uit anderen en jezelf?

Met de Wanderers hebben we als club, een belangrijke stap gezet naar integratie en ‘de-stigmatisering' van mensen met een beperking. We willen graag hierin een volgende stap zetten door hen een plaats te geven in de werking en uitbouw van onze club.

Hiervoor werken we samen met de VZW Pegode (werkbureau). Maar ook binnen de club zullen we zelf de werking mee moeten ondersteunen en uitbouwen.

Om dit te doen zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die een ondersteunende, coördinerende en verbindende rol willen opnemen tussen deze deelnemers, de club en het werkbureau. Wij zoeken personen die flexibel kunnen ingezet worden. Geduldige, sociaal voelende mensen met oog voor de mogelijkheden en talenten van de deelnemers.  

De club biedt u vrijwilligerswerk met veel voldoening, een professionele ondersteuning, een vrijwilligerscontract met verzekering en een correcte vrijwilligersvergoeding. En dit in onze warme, familiale club.

Leg je oor eens te luister en ontdek hoe dit werk een verrijkende ervaring zal zijn. Interesse? Meer informatie? Contacteer Joost Van de Pontseele.

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
Winter Wednesdays voor onderbouw!
27/11/2020
LiveStream op VictoryTV Victory - Gantoise
26/11/2020
Teaser Start 2 Coach
24/11/2020
VictoryTV achter de schermen
23/11/2020
Groei mee met de Top Hockey League naar de wereldtop
23/11/2020
Sponsoring VictoryTV
20/11/2020
NIEUW! Volg de score van de eredivisiewedstrijden live via de hockey Belgium app
20/11/2020
De vernieuwing van de Red Panthers krijgt vorm
20/11/2020
Nieuwe regel voor hoge bal
20/11/2020
Nomadentent weer strak en recht
20/11/2020
Duty Management

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com