4/07/2018 - Voor het seizoen 2018-2019 zoeken we versterking voor de uitbreiding van ons barteam. Ben je 16j (keukenhulp) of 18j (bar) en wil je graag een zakcentje bijverdienen? Neem dan contact op met Wilma.

Misschien heb jij, je ouders, grootouders of andere familieleden wel interesse om je te verrijken.
Haal jij het beste uit anderen en jezelf?

Met de Wanderers hebben we als club, een belangrijke stap gezet naar integratie en ‘de-stigmatisering' van mensen met een beperking. We willen graag hierin een volgende stap zetten door hen een plaats te geven in de werking en uitbouw van onze club.

Hiervoor werken we samen met de VZW Pegode (werkbureau). Maar ook binnen de club zullen we zelf de werking mee moeten ondersteunen en uitbouwen.

Om dit te doen zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die een ondersteunende, coördinerende en verbindende rol willen opnemen tussen deze deelnemers, de club en het werkbureau. Wij zoeken personen die flexibel kunnen ingezet worden. Geduldige, sociaal voelende mensen met oog voor de mogelijkheden en talenten van de deelnemers.  

De club biedt u vrijwilligerswerk met veel voldoening, een professionele ondersteuning, een vrijwilligerscontract met verzekering en een correcte vrijwilligersvergoeding. En dit in onze warme, familiale club.

Leg je oor eens te luister en ontdek hoe dit werk een verrijkende ervaring zal zijn. Interesse? Meer informatie? Contacteer Joost Van de Pontseele.

Vrijwilliger zijn
Is vrijwillig
Maar niet vrijblijvend
Is verbonden
Maar niet gebonden
Is onbetaalbaar
Maar niet te koop
Is positief denken
Is positief doen
Met als enige doel
Voor jezelf en de ander
Een goed gevoel!

Kent u ze al? De vele vrijwilligers van Royal Victory H.C. die ervoor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken?

Een greep uit de vele taken die onze geëngageerde vrijwilligers op zich nemen:

 • Bestuurlijke organisatie
 • Categorieverantwoordelijken
 • Dutymanager
 • Keepersmateriaal
 • Kok van de week
 • Onderhoud en klusjes
 • Organisatie events
 • Organisatie stages
 • Marketing, communicatie en sponsoring
 • Masterpitch project
 • Trainingsmateriaal
 • Ploegverantwoordelijken
 • Scheidsrechterscel en scheidsrechters
 • Victory Wanderers

Op dit moment zoeken we Vrijwilliger Coördinator Dames lagere reeksen. In deze functie ben je de verbindingspersoon tussen de Dames teams lagere reeksen en het bestuur van Royal Victory H.C. Heb je interesse? Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan je kandidatuur naar vrijwilliger@victory.be.

Als grootste hockeyfamilie in Antwerpen straalt onze club de gezelligheid uit van een warm nest. Binnen onze professionele omkadering baden we in een bijzondere sfeer waaraan iedereen bijdraagt: spelers, bestuur én supporters. Wij combineren de liefde voor hockey met enthousiasme voor onze club. We zorgen er samen voor dat iedereen welkom is en zich hier thuis voelt.

Het uiterste van onszelf geven in alles wat we doen, is wat ons verbindt: niet alleen op het veld maar ook daarrond. Want als we met z’n allen trots zijn op onze club, hebben we echt gewonnen.

Wil ook jij deel uitmaken van de grote vrijwilligerswerking op Royal Victory H.C.? Stuur een bericht naar vrijwilliger@victory.be

25/01/2018 - Klik bij Lees meer om de duty kalender te raadplegen.

Taken zaterdagochtend duty: klik hier

3/11/2017 - Vrijwilliger Coördinator Dames lagere reeksen

Ter vervanging van Nathalie Vandenbroucke, die recent haar vrijwilligersfunctie heeft neergelegd, is de club op zoek naar een nieuwe coördinator voor de dames lagere reeksen.

In deze functie ben je de verbindingspersoon tussen de Dames teams lagere reeksen en het bestuur van Royal Victory H.C. Je neemt deel aan de vergaderingen het operationeel bestuur en tekent mee de toekomst uit van onze club.

Het is een duo-functie met Arne De Crom, die dezelfde rol vervult voor de Heren-mineurenteams. 

Heb je interesse? Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan je kandidatuur naar vrijwilliger@victory.be.

 

6/06/2017 - Het marketingteam is op zoek naar Victori@nen die goed om kunnen met alle vormen van digitale communic@tie (facebook, instagram, linkedin, ….). 

Denk maar aan de topics van dit jaar: onverwachts bezoek van de Koning, de puike prestaties van onze ploegen, de instap van nieuwe sponsors, onze  tornooien, onze businessclubactiviteiten, Super Sundays en vele andere events. 

Voel je je groepen om binnen ons team de e-media communicatie te verzorgen naar de leden toe en naar specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld de businessclub?  Neem dan gerust contact met onze verantwoordelijke van het team: Koen Druyts via gsm 0495 599 290 of e-mail koen.druyts@victory.be.

Ideaal denken we aan een klein team van 3 tot 5 personen die leuke berichten posten en de foto’s beheren die onze leden veelvuldig doorsturen en die dan via diverse kanalen structuur krijgen. Zo krijgen alle leden het verhaal.

Zo kunnen we naast onze wekelijkse nieuwsbrief (dé flash) op regelmatige basis up to date communiceren over onze groeiende en opmerkelijke Club. Wij zoeken gedreven vrijwilligers die als een vis in het water om kunnen met alle vormen van e-media en die zo hun talenten kunnen botvieren.

Vrijwilliger zijn
Is vrijwillig
Maar niet vrijblijvend
Is verbonden
Maar niet gebonden
Is onbetaalbaar
Maar niet te koop
Is positief denken
Is positief doen
Met als enige doel
Voor jezelf en de ander
Een goed gevoel!

20/04/2017 - Uw hockeyclub staat in de startblokken voor het project dat ons klaar stoomt voor de komende decennia. Twee nieuwe watervelden, een nieuw clubhuis … we hebben de komende maanden (en jaren) de handen meer dan vol! 

Hockey zit duidelijk in de lift, wint alsmaar aan populariteit en krijgt ook op TV alsmaar meer aandacht en broodnodige ‘airplay’. 

Gelukkig hebben wij heel veel leden die de club een warm hart toedragen (dat doen jullie allemaal).  Daarnaast zijn er mensen die een extra financiële bijdrage leveren via sponsoring of die mee de handen uit de mouwen steken om de commerciële cel te steunen. Dit kan op heel veel manieren.  

Waarom komen jullie eens niet praten over de mogelijkheden om deze boeiende club te sponsoren? Of spreek ons aan om te laten weten wat jullie zelf kunnen betekenen binnen de commerciële cel. 

Wij zijn een zeer sterk groeiende club en elke hulp – in welke vorm dan ook - is welkom.
Onze drempel hebben we afgebroken: we ontvangen jullie dus met open armen om op al jullie mogelijke vragen te antwoorden! 

Het is nu meer dan ooit het moment,  als je het al voelde kriebelen, om mee aan de slag te gaan. 

Wie wij zijn?

Uzelf … binnenkort (?)

20/03/2017 - Dé materiaalmeester van Royal Victory H.C., Meike Vroom, gaat na 10 jaar nieuwe uitdagingen naast & binnen Royal Victory H.C. aan. De eenmanszaak die zij destijds is opgestart is nu een heus materiaalteam van vrijwilligers geworden. Deze Victory vrijwilligers kan u contacteren voor al uw vragen over uw trainingsmateriaal en keepersmateriaal via volgende email-adressen:

trainersmateriaal@victory.be
keepersmateriaal@victory.be 

Vervolgens wordt jouw vraag doorgegeven, beantwoord en brengt het vrijwilligersteam in beeld wanneer je eventueel kan langskomen. Hou er rekening mee dat onze vrijwilligers uw vragen met plezier beantwoorden en oplossingen zullen aanreiken, maar dat zij ook nog andere dagtaken te vervullen hebben.

6/02/2017 - Het Masterpitch-team zoekt nog een ervaren en creatieve tuinarchitect die kan meedenken over de enorme buitenaanleg rond de nieuwe velden en het nieuwe clubhuis.

Een grote uitdaging is hier weggelegd om dit alles toegankelijk, aantrekkelijk, efficiënt en toekomstgericht aan te pakken.

Gelieve contact te nemen met Erik Cools op masterpitch@victory.be.

2/10/2016 - Royal Victory H.C. is een vereniging waar veel vrijwilligers meedraaien in dagelijkse werking van de club. Sinds kort heeft de club een V-card uitgebracht om nieuwe clubleden wegwijs te maken in deze grote familieclub. Je vindt de V-card in het clubhuis op de toog. Of vraag ernaar bij de barman, je kapitein of ploegverantwoordelijke.

Wil je je ook op een of andere manier vrijwillig inzetten voor je club, stuur dan een bericht naar vrijwilliger@victory.be

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
Programmatie 2018-2019
02/08/2018
Park & Ride
23/05/2018
Rugnummers 11-tallen
06/07/2018
Onze nieuwe partner
28/06/2018
Masterpitch - Fase 2
04/07/2018
Seizoen 2018-2019
04/07/2018
Gezocht!
04/07/2018
Summercamp 2018
04/07/2018
Oude hockeysticks gezocht!
21/05/2015
Ik wil hockeyen
17/05/2018
Duty Management

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com