De Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de Vlaamse Hockey Liga (VHL) maken vanaf het seizoen 2018-2019 gebruik van Sportlink als software in plaats van Dimasports. De overgang naar Sportlink betekent onder andere dat het invullen van het wedstrijdblad niet meer via een PC zal kunnen gebeuren. Via de nieuwe mobiele applicatie Belgium Hockey App komt er een mobiel digitaal wedstrijdblad.

Alle info, handleiding en link om te downloaden: https://www.hockey.be/nl/categorie/competitie/hockeyapp/ 


Alle wedstrijdbladen zullen automatisch aangemaakt worden met deze nieuwe APP.  Aanpassingen en aanvullingen kan je enkel via de APP vóór aanvang van de wedstrijd wijzigen.  Dat alleen is al een belangrijke reden om de APP te downloaden.  Je emailadres is hierbij cruciaal, met name het emailadres zoals het in Sportlink staat. Dit is NOODZAKELIJK als je wil dat je persoonsgegevens automatisch worden overgenomen en dat je automatisch je programma als speler kan bekijken.

Twizzit en Sportlink staan in verbinding met elkaar. Controleer daarom je gegevens van je Twizzit account en hou je gegevens up to date!