Royal Victory Hockeyclub is trots om de eerste groep van 4 nieuwe spelers voor zijn Heren 1 aan te kondigen. Na een grondige analyse van het voorbije seizoen hebben we gerichte versterkingen gezocht in elke linie, die passen in een meerjarenproject om ook met onze Heren de weg naar boven in te slaan. Klik op lees meer.


Brian Doherty komt over van Leuven. Brian is een verdediger met een topsleep. Vorig seizoen scoorde hij 48 doelpunten in Nationale 1 en leverde daarmee een bepalende bijdrage in de promotie van Leuven naar ere. Vóór Leuven speelde Brian onder andere bij Beerschot. We rekenen op Brian om onze verdediging ervaring bij te brengen, en met zijn sleep wekelijks menig goalkeeper zich te laten omdraaien.

Oliver Reel komt ook onze verdediging versterken. Oliver maakt de overstap van Antwerp, waarmee hij de promotie naar ere wist waar te maken en het voorbije seizoen ook het behoud verzekerde. Drie seizoenen terug speelde hij als jong talent ook al in de Victory-kleuren. Oliver is een moderne verdediger die dankzij zijn snelheid mee openingen kan creeëren voor de aanval. 

Keanu Praet is een Victory-bekende die na 2 seizoenen Antwerp terug naar Victory komt. Keanu heeft zijn jeugdopleiding bij Victory doorlopen en is een technisch vaardige middenvelder. Keanu zal een belangrijke rol spelen om ons team in zijn middensegment stabieler te maken.  

 

Tot slot is Casper van Wandelen onze nieuwe aanvallende troef. Casper is 23 jaar en speelde op jonge leeftijd al hoofdklasse met Push en Tilburg, waarbij hij telkens topscorer van zijn team werd. Na een jaar ereklasse in Spanje en een seizoen in Australië komt Casper in Antwerpen wonen en zijn hockeytalent bij Victory verder ontplooien.