Ondanks alle maatregelen genieten onze Victorianen nog steeds van hun potje hockey.


 

Onze U16B1 gingen verleden zaterdag met 2-3 winnen op Leo en staan momenteel op de eerste plaats in Nat.1. Proficiat jongens - spannende wedstrijd - ook voor de beperkt aanwezige ouders - een voor een toppertjes die jongens - mooi gespeeld - bedankt coach!  

De U11B1 kijken alvast allen in de dezelfde richting uit naar de geplande wedstrijd van 11 november tegen Indiana, 2de in de stand. Kunnen ze hun eerste plaats verzekeren en als kampioen de winter ingaan? Het belooft alvast een toffe wedstrijd te worden.

U10G2 zijn alvast zeker van hun titel als herfstkampioen met 8 punten voorsprong op de 2de in de stand. Met nog 2 wedstrijden op het programma kunnen ze niet meer worden ingehaald. Proficiat meisjes, jullie groeien elke wedstrijd meer en meer.

Onze U14B3 speelde zaterdag een felbevochten wedstrijd tegen Antwerp en namen de 3 punten met een 0-1 overwinning mee terug naar Edegem. Geniet nog even mee na van de toffe wedstrijd met de foto's via deze link. Tof jongens, fijn jullie zo te zien genieten!

Heb jij ook nog toffe foto's van de leuke momenten met je ploeg? Stuur dit gerust naar communicatie@victory.be.