Het laatste weekend van juni. Traditioneel het weekend voor het Beachtornooi op Victory. Helaas wegens de maatregelen was het onmogelijk om meer dan 500 jongeren te laten feesten en slapen op onze club. Maar van zodra het mag, organiseren we zeker een event op onze club voor onze bovenbouwploegen (U14-U19). 

De Masterploegen hadden dit weekend meer geluk. Zij genoten zondag van een mini-tornooitje, met als afsluiter een gezellige BBQ met ploeggenoten en familie. Meer dan 90 Victorianen beleefden eindelijk nog eens hockey, spel, plezier, lekker eten en een meterke bier (of meer). Bedankt aan al de vrijwilligers die hier samen hun schouders onder gezet hebben.

Op Herakles stond dit weekend het jaarlijks Tophockey tornooi op de agenda. Via de SoMe-kanalen zagen we veel jeugd genieten van wedstrijdjes spelen. Proficiat aan onze U9 en U12, zij werden knap gedeeld eerste en tweede op het tornooi. Aan de coachende ouders, bedankt. Jullie helpen onze Victorianen groeien in hun sportieve uitdagingen.