NIET TE MISSEN!

Op vrijdag 14 december organiseert onze club naar jaarlijkse traditie een echt kerstfeest: Victory Winterhappening is onze vernieuwde Kerstborrel. En het is méér dan een kerstborrel:

We komen samen rond een grote Kerstboom, versierd met grote & kleine hockeysticks en sfeervolle verlichting
We organiseren een echte Kerstmarkt met zelfgemaakte knutselwerkjes en hapjes van onze kinderen. Heerlijk om in rond te snuffelen, te snuisteren en weg te dromen van een échte Kerst!
We bieden jullie een uitgebreid aanbod van lekkere hapjes & dranken aan (klik bij lees meer)

Onze vrijwilligers van het eventsteam zijn reeds druk in de weer om er een top-editie van te maken. Tot 14 december, dan zien we jullie allemaal @Victory!

27/11/2019 - We zijn al een tijdje bezig met de voorbereiding, maar nu is het ook officieel: Victory, de bakermat van G- of parahockey in België, organiseert het EK 2019 Parahockey van zondag 18 tot woensdag 21 augustus 2019. Meer info volgt.

#SportersBelevenMeer 
#EK2019ParaHockey 
#LiveHockeyLoveVictory

https://eurohockey.org/ehf-launches-the-2019-euro-parahockey-championship-entry/ 

Op zaterdag 1 december vindt de eerste editie plaats van Santasticks, het nieuwe wintertornooi voor Victory mineurenploegen.

Het belooft in elk geval een geweldig tornooi te worden. 

Inschrijven kan via deze link.

UPDATE 23/10/2018 - Vandaag laatste dag om je in te schrijven!

Geen herfstvakantie zonder hockey! Wil je er ook bij zijn? Je kan nog vanaf nu inschrijven, maar doe het snel! Zo is je plaats verzekerd en kan je genieten van een vakantie vol hockeyplezier!

Binnenkort...

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com