16/05/2022

De laatste jaren hebben we zware inspanningen geleverd om een fantastische infrastructuur te verwezenlijken waar we allemaal kunnen van genieten. Alle Victorianen hebben hier aan bijgedragen, met ondermeer het lidgeld. Sommigen van ons gingen een stapje verder en leverden soms letterlijk bloed, zweet en tranen. Anderen gingen nog verder en hadden er letterlijk slapeloze nachten voor over. Alvast dank hiervoor. Er zijn nog wel wat zaken die aangepakt moeten worden, maar als we kijken hoe we nu onze activiteiten kunnen laten doorgaan, kunnen we allemaal reeds heel blij zijn.

Om ervoor te zorgen dat we deze fijne omgeving kunnen behouden en veilig houden zoeken we dus nieuwe vrijwilligers voor de cel "Iemand Anders".

21/02/2022

Van 27 februari tot 6 maart is het de Week van de Vrijwilliger.

Om onze mooie club draaiende te houden, zijn we heel dankbaar dat we steeds kunnen rekenen op onze enorm enthousiaste bestuurders en vrijwilligers. Zij zijn nooit te beroerd om iets op te pakken en staan bij iedere activiteit weer paraat.

Vrijwilligers op Victory zijn zeer waardevol: niet alleen geven zij zuurstof aan onze organisatie. Meer nog, zij geven betekenis en kleur aan onze werking, aan onze leden en bezoekers. We mogen er niet aan denken als zij zouden wegvallen. Daarom: 

Een welgemeende hartelijke dank aan al onze vrijwilligers voor jullie tijd en enthousiasme!

Zelf nog geen vrijwilliger op Victory? Bedenk dan hoe fijn het zou het zijn als meer leden zich betrokken voelen en te hulp schieten als het nodig is? Hoe fijn het zou zijn als een groter deel van jullie, Victorianen, zich nog meer thuis voelt op Victory en mee wil helpen zodat iedereen wekelijks onbezorgd kan sporten en genieten van elkaars gezelschap? 

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! vrijwilliger@victory.be 

 

10/02/2022

Er is een kok aanwezig op vrijdag die zorgt voor een lekkere maaltijd op vrijdag. Er wordt gewerkt met een reservatiesysteem om zo goed mogelijk het aantal maaltijden in te schatten. Ben je eens vergeten om te reserveren, ziet het menu er super lekker uit of merk je op vrijdag dat je geen zin hebt om te koken? Geen probleem : er wordt altijd wat extra voorzien. Zonder reservatie kunnen we echter niet garanderen dat er altijd een maaltijd beschikbaar zal zijn. 

Valt de duty dan weg voor kok van de week? 

Nee, maar de taken zijn wel anders dan vroeger. Jullie ploeg ondersteunt de kok/keuken/bar waar nodig. 

Bij het begin van de duty kan het zijn dat de kok vraagt om te helpen bij de voorbereidingen van het menu. Nadien helpen jullie in de bar en de keuken voor de andere taken zoals

  • frietjes, panini’s, hamburgers, partysnacks… maken
  • helpen bij het serveren/uitdelen van de borden
  • afruimen
  • vaatwasser vullen
  • keuken op orde houden
  • bijspringen achter de bar op drukke momenten 

Voor de duty zijn er minimaal 4 personen nodig. Zij werken in de keuken en de bar (tussen 17.30 en 21.30).

Het is niet altijd makkelijk om in te schatten hoeveel personen er moeten voorzien worden voor kok van de week, maak het dus makkelijk voor de kok, de dutyploeg en jezelf (niet meer nadenken wat je nu weer moet klaarmaken op vrijdag) en reserveer je maaltijd altijd via de link op de website.

https://app.twizzit.com/v2/public/form/08bac3d29ca3215cc2dbe4931762182c

 

Heb je als pv vragen over Kok van de week mail dan naar barverantwoordelijke@victory.be

20/01/2022

In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool en het Rode Kruis biedt Gezond Sporten de e-learning 'Eerste hulp in de sportclub' aan om te leren hoe je hulp kan bieden wanneer er een ongeval zou gebeuren in de sportcontext. Met een snelle en correcte eerstehulpverlening kunnen we immers de ongemakken van een sportletsel verminderen en het herstel bevorderen. Het is daarom noodzakelijk dat zoveel mogelijk trainers, medewerkers, sporters, ... binnen onze sportclub eerste hulp kunnen toepassen bij ongevallen.

Volgende zaken komen aan bod:

  • Algemene informatie eerste hulp
  • Reanimeren & defibrilleren
  • EHBO voor de meest voorkomende letsels in de sportcontext (letsels aan ledematen zoals een verstuiking of ontwrichting, huidwonden zoals blaren, flauwte, bloedneus, blauw oog, hersenschudding, hyperventilatie, zonneslag, ...)
  • Technieken om een slachtoffer te verplaatsen

Deze e-learning kan je op je eigen tempo doorlopen wanneer je wil. Op het einde ontvang je een erkend bijscholingsattest van de Vlaamse Trainersschool! Inschrijven kan hier!

Duty op zaterdag, hoe zat dat ook alweer?

29/06/2021 - De afgelopen weken kwamen een paar heel bijzondere Victorianen aan bod om hen te bedanken. 

Word vrijwilliger
Sponsors