Log in

6/4/2021 - Komende zondag spelen onze Dames 1 voor hun plaats in de Final 4 tegen Braxgata. In onze VictoryTV studio ontvangen we Shane McLeod, bondscoach van de Belgian Red Lions en Victory Heren 1 kapitein Andrzej Janssens voor leuke gesprekken. Een afspraak die je zeker niet mag missen: zondag 11/04 vanaf 11u45 op VictoryTV.

Met nog 2 belangrijke thuiswedstrijden richting Final 4, bereiden onze dames zich voor op hun volgende thuiswedstrijd tegen Braxgata.
Wij hopen jullie weer talrijk op onze livestream te mogen verwelkomen.
Tot snel op VictoryTV
PS: volg de livestream op het YouTube-kanaal van VictoryTV en klik niet op de link van vaak buitenlandse kapers aan de kust. 

De laatste tijd zien we geregeld kapers aan de kust die misbruik maken van live streams van niet alleen VictoryTV, maar ook van andere Belgische clubs. Als je je toestel veilig wil houden en  reclamekannibalisme wil tegengaan, geven we jullie de raad om niet op deze louche links te klikken en mee te doen met Ik stream lokaal. Klik op lees meer voor de uitleg.

Mede dankzij een extra ondersteuning van onze partner Blue moon worden de uitzendingen steeds professioneler.

Een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen overwegend wedstrijden op Antwerpse bodem. Een ideale gelegenheid om je bedrijf lokaal extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules

 

15/12/2020 - De laatste uitzending van VictoryTV is zoals de eerste uitzending niet onopgemerkt voorbij gegaan. The Masked Victorian houdt hockeyclub Victory week lang in zijn greep.

Gefeliciteerd aan onze winnaar Ann Leunckens met het winnen van de eerste editie van The Masked Victorian. Geniet van je waardebonnen, met dank aan onze sponsors Havn, Addict en Standard

Opzet van heel dit project was om vooral verbondenheid te behouden tussen onze leden en de club. Dankzij het fantastische werk van Lex en Jules kunnen wij alleen maar met heel veel trots kijken naar VictoryTV. Ook bedankt aan onze commentatoren Filip en Peter. En de gasten natuurlijk.

HLN wist er een mooi artikel over te schrijven: link naar artikel HLN

7/12/2020 - Zondag 13/12 de laatste wedstrijd van onze dames 1 voor de winterstop en dat betekent ook een laatste keer VictoryTV.
Naar aanleiding van de laatste tijdelijk uitzending hebben wij The Masked Victorian uitgenodigd.
Maak nu al kennis met hem of haar.

Raad jij wie The Masked Victorian is?
Waag een gokje via dit formulier en misschien win jij een waardebon van €150.

Houd onze SoMe in de gaten voor meer tips in de loop van de week.

7/12/2021 - Na de spannende wedstrijd afgelopen zondag en het geweldige nieuws dat onze dames hun top 8 doel bereikt hebben, staat nu zondag 13/12 de laatste wedstrijd voor de winter op het programma.
Aanvang van de livestream met onthulling van The Masked Victorian om 11.20

Link naar online event: R. Victory H.C. - Daring H.C.

Hou onze social media kanalen in de gaten wil je meer te weten komen wie de gastsprekers zullen zijn.

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com