In de marge van het EK in Amstelveen is het EHF Youth Leadership op zoek naar 2 Belgische kandidaten. Stap jij mee in de voetsporen van Victorianen Leen Ryckx, Cedric Vermeiren en Jules Weyts? Kan je jezelf vrijmaken tussen 1 en 5 juni? Klik dan op lees meer - kosten betaald door de KBHB.

 


Het EHF Youth Festival biedt jongeren uit alle EHF-landen de kans om van elkaar te leren. Concreet stel je een project over de ontwikkeling van onze mooie sport waarvan je denkt dat het een voorbeeldfunctie kan hebben, bijvoorbeeld over jeugdwerking of G-hockey. Maar het EHF Youth Festival gaat veel breder: het is een week vol interessante workshops, hockeyplezier, internationale ontmoetingen en vriendschappen voor het leven.

In het verleden hebben verschillende Victorianen deelgenomen aan het EHF Youth Festival. Voor beiden was het een onvergetelijke ervaring. Leen Ryckx heeft het enkele keren mee georganiseerd; in 2017 was Cedric Vermeiren de winnaar met zijn project. Dit jaar coördineert Cedric de Belgische kandidaten en organiseert hij het evenement samen het de EHF. Jules Weyts was erbij tijdens het EK 2019 in Antwerpen. Wie graag met Cedric vooraf wil praten, kan ons zijn contactinformatie vragen via mail.

De editie 2021 van het Youth Leadership Festival vindt plaats van 1 tot 5 juni in Amsterdam, samen met het EK, waaraan onze Red Lions en Red Panthers deelnemen.

Wie kan deelnemen:

  • Iedereen tussen de 18 en 30 jaar

  • Engels is de voertaal

  • De KBHB zal zowel een mannelijke als een vrouwelijke kandidaat selecteren om België te vertegenwoordigen.

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je terug op de website van de KBHB. Deadline: 6 maart.