Log in

vrijwilliger@victory.be

Na 2 jaar waar door Corona minder wedstrijden gepeeld zijn, is het voor iedereen niet altijd even duidelijk wat er juist verwacht wordt als je ploeg duty heeft…

De ouders van jeugdploegen op Victory springen in om alles in goede banen te leiden op de club. Dit betekent 1 keer per jaar een paar uurtjes helpen op zaterdagvoormiddag voor de wedstrijden, 1 keer helpen op events en/of op vrijdag als kok van de week. Op deze manier help je de club maar dit kan je ook beschouwen als teambuilding.

Degenen die een thuismatch hadden afgelopen weekend hebben al gezien dat de Duty op zaterdag in een nieuw jasje zit. 

Vanaf nu wordt er steeds een dutytafel gezet voor de witte kasten in het clubhuis. Deze tafels wordt steeds bemand door 1 persoon zodat iedereen daar terecht kan voor alle vragen. In de witte kasten zit, al het benodigd materiaal. 

Of het nu gaat over veldverdeling, lenen van hesjes/scheidsrechterhesjes/fluitjes/ballen of een ongeval : bij deze tafel kunnen ze je verder helpen. Daarnaast zijn er 3 personen nodig in de keuken om te helpen bij het maken van broodjes edm en 3 personen buiten om daar alles vlot te laten verlopen. 

Weet je niet wanneer jullie ploeg aan de beurt is? Check even op de website, de flash van vorige week of in de teamagenda. 

Link naar Duty-Kalender

 

Noteer nu reeds in je agenda wanneer jouw team aan de beurt is voor Duty.

29/06/2021 - De afgelopen weken kwamen een paar heel bijzondere Victorianen aan bod om hen te bedanken. Vrijwilligers die jarenlang onbaatzuchtig en met een ongelofelijk engagement veel vrije tijd hebben gestoken in onze warme club. Deze Victorianen hebben vlak voor het uitbreken of tijdens deze pandemie aangegeven dat zij de fakkel wensen door te geven. Een team van nieuwe vrijwilligers is opgestaan om hun taken over te nemen. Een artikel gemist? Herlezen kan hier.

Omwille van de pandemie werd een gepast afscheid en een dikke dankuwel steeds maar weer uitgesteld.  Maar eigenlijk nemen we geen afscheid van deze schitterende vrijwilligers, dat willen we niet. Eens Victoriaan altijd Victoriaan!

We zien iedereen die de fakkel heeft overgedragen graag nog heel vaak op de club voor een babbel op ons gezellig terras of als supporter. Het echte feest om hen en de vele andere vrijwilligers op onze club te bedanken, dat komt er nog. We plannen dit in van zodra nonkel Covid en tante Corona hun koffers hebben gepakt.

22/06/2021 - We blikken samen met jou graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

15/06/2021 - We blikken samen met jou graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

8/06/2021 - We blikken samen met jou graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

1/06/2021 - We zijn in de maand juni aanbeland. Dat is de periode dat onze club het voorbije seizoen feestelijk uitwuift. In normale tijden gebeurt dat op Victory steevast met een gezellige Garden Party waarbij we ook een aantal mensen in de bloemetjes zetten. Vorige week schreven we dat de club dit jaar slechts één Victor uitreikt, de Victor van meest verdienstelijke Victoriaan. En die gaat dit jaar naar elk van jullie. Heb je dat gemist? Je kan het hier herlezen.

Toch willen we een paar heel bijzondere Victorianen extra bedanken. Vrijwilligers die jarenlang onbaatzuchtig en met een ongelofelijk engagement veel vrije tijd hebben gestoken in onze warme club. Deze Victorianen hebben vlak voor het uitbreken of tijdens deze pandemie aangegeven dat zij de fakkel wensen door te geven. Een team van nieuwe vrijwilligers is opgestaan om hun taken over te nemen.

Omwille van de pandemie werd een gepast afscheid en een dikke dankuwel steeds maar weer uitgesteld.  We blikken samen met u graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

6/04/2021 - De grote vrijwilligerswerking op Victory is onuitputtelijk. Niet alleen in aantal vrijwilligers, maar ook (en misschien nog veel meer) in het enthousiasme dat zij stuk voor stuk tonen voor Victory. We gaan op gesprek bij Christophe, papa, speler, arbiter en ook enthousiast vrijwilliger.

13/04/2021 - We gaan deze week op bezoek bij Karolien, getrouwd met Manu en mama van 2 zonen, Maxim (U19) en Alec (U16). Karolien is al vele jaren actief bij het team dat het keepersmateriaal beheert en zij is ook onze duty manager.

30/03/2021 - Deze week duiken we in de rijke vrijwilligersgeschiedenis van onze club. Lid sinds 2004 als hockeymama en later gingen ook de kinderen hockeyen. Fiere mama van intussen 3 volwassen studerende zonen. Wie kent Meike Vroom (nog) niet?

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
OUTDOOR programmatie
14/09/2021
Indoor seizoen 2020-2021
07/09/2021
Weekend 24-25-26/9 moeilijke doorgang Doornstraat-Groeningelei
14/09/2021
Wat doe je bij een COVID-19-besmetting of vermoeden?
14/09/2021
Wanderers gaan van start
14/09/2021
Bedankt voor jullie steun!
07/09/2021
Verloren voorwerpen
07/09/2021
DUTY op Victory : hoe zat dat ook alweer?
07/09/2021
Heren 1
07/09/2021
Dames 1
07/09/2021
Duty Management

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com