1/06/2021 - We zijn in de maand juni aanbeland. Dat is de periode dat onze club het voorbije seizoen feestelijk uitwuift. In normale tijden gebeurt dat op Victory steevast met een gezellige Garden Party waarbij we ook een aantal mensen in de bloemetjes zetten. Vorige week schreven we dat de club dit jaar slechts één Victor uitreikt, de Victor van meest verdienstelijke Victoriaan. En die gaat dit jaar naar elk van jullie. Heb je dat gemist? Je kan het hier herlezen.

Toch willen we een paar heel bijzondere Victorianen extra bedanken. Vrijwilligers die jarenlang onbaatzuchtig en met een ongelofelijk engagement veel vrije tijd hebben gestoken in onze warme club. Deze Victorianen hebben vlak voor het uitbreken of tijdens deze pandemie aangegeven dat zij de fakkel wensen door te geven. Een team van nieuwe vrijwilligers is opgestaan om hun taken over te nemen.

Omwille van de pandemie werd een gepast afscheid en een dikke dankuwel steeds maar weer uitgesteld.  We blikken samen met u graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.


Greet, sinds kort samen met echtgenoot Steven lid van het nieuwe Royal Victory Cycling Team, heeft 3 volwassen hockeyende kinderen bij Victory. Ze draait dus ook al vele jaren mee op de club, want de kinderen hebben van jongsaf altijd bij Victory gespeeld. Een 5-tal jaar geleden nam Greet het beheer van het trainingsmateriaal op zich. Geen geheimen voor haar over kooka’s, hesjes en potjes: hoeveel heeft een club zoals Victory er jaarlijks nodig, hoeveel gaan er stuk, welke trainer is kampioen in het verliezen van zijn toegewezen materiaal, hoe kunnen we de kostprijs van nieuw materiaal zoveel mogelijk drukken, enz… Deze en andere materiaalkwesties zijn nu in goede handen van een nieuw team o.l.v. Julie. Tevens geeft Greet ook de fakkel van Manager Heren 1 door na dit seizoen.

We zijn Greet ontzettend dankbaar voor haar fantastische bijdrage de afgelopen jaren.

Wil je graag deel uitmaken van het materiaalteam? We kunnen altijd extra handen gebruiken! trainersmateriaal@victory.be.