Ontdek via deze link welke divisies er één of twee thuisscheidsrechters dienen te leveren en welke wedstrijden gefloten worden door nationale scheidsrechters.

Op deze lijst van scheidsrechters OUTDOOR zie je wie geslaagd is in het examen Drillster. De lijst met geslaagde INDOOR scheidsrechters vind je terug in deze link.

Kijk ook op je eigen Twizzit profiel: minstens een keer per week kijken onze vrijwilligers van de cel arbitrage na wie intussen geslaagd is in zijn/haar examen en verzorgen zij een update in Twizzit. Als je het examen met succes hebt afgelegd en je naam staat NIET in de lijst noch in Twizzit, neem dan contact op met arbitrage@victory.be met vermelding van de naam op e-Learning en je emailadres.

Vanaf seizoen 2020-2021 moet iedere speler uit de leeftijdscategorie U14 verplicht het examen in Drillster met succes hebben afgelegd om speelgerechtigd te zijn! Het is jouw verantwoordelijkheid om na te gaan of je in orde bent!

Daarnaast geldt de regel dat elke wedstrijd op volledig veld geleid moet worden door scheidsrechters die minstens geslaagd zijn in hun theoretisch examen. Dat geldt dus voor alle wedstrijden van U14 tot en met Masters.