Log in

De laatste tijd zien we geregeld kapers aan de kust die misbruik maken van live streams van niet alleen VictoryTV, maar ook van andere Belgische clubs. Als je je toestel veilig wil houden en  reclamekannibalisme wil tegengaan, geven we jullie de raad om niet op deze louche links te klikken en mee te doen met Ik stream lokaal. Klik op lees meer voor de uitleg.

Hockey op het hoogste niveau vraagt veel van onze hockeyers. Als club vinden wij de begeleiding en opvolging van onze sporters uitermate belangrijk en werken we graag samen met professionele mensen die dit met hart en ziel voltooien.
In de eerste hockeyeditie het tijdschrijft van de Naqi Foundation over preventie- en herstelstrategieën een mooi artikel van Francis Weyts, de kiné/osteopaat van Dames en Heren 1.
 
Lees hier het volledige artikel

Onze D1 zijn gestart aan hun voorbereiding in laatste rechte lijn naar play-off voor D1. Gedurende de komende weken staan er verschillende oefenmatchen op het programma, helaas moeten onze dames het nog steeds stellen zonder hun trouwe supporters.

Volgende oefenwedstrijden staan alvast op het programma:

Proficiat Dames 1! Als club kunnen wij enkel maar gelukkig worden met wat jullie bereikt hebben.

Na veel onzekerheden heeft Dames 1 het eerste deel van deze bizarre competitie kunnen spelen én beëindigen. Zij behaalden het doel om in de TOP 8 te staan. De eerste echte stap is gezet en elke training, elke wedstrijd bouwen onze Dames 1 verder op naar de top. Alles hoort bij elkaar. Minder goede tijden zijn nodig om te kunnen groeien en sterker te worden en om extra te kunnen genieten van de goede tijden. Maar nu eerst tijd voor een rustigere periode.

23/11/2020 - Naar goede Victory traditie, is het project VictoryTV een werk waaraan heel veel vrijwilligers achter de schermen hebben mee gewerkt. 

Initiatiefnemers.

Het idee is ontstaan bij Lex. Samen met Jules en Koen hebben zij dit idee verder uitgewerkt om zowel materiaal als extra handen te vinden. In navolging hiervan werd ook een sponsoractie op touw gezet.

Medische vrijwilligers

Voor de eerste training en vóór elke wedstrijd worden spelers en staff getest, zoals het protocol voorschrijft. Hiervoor konden we beroep doen op de mama van Benthe, Liselotte, Joost, Eva, Eline en Tine. Op Liesbeth en Dominique kunnen we steeds beroep doen als reserve staff. Al deze vrijwilligers nemen de testen af van spelers en staff op uiterst professionele en medisch gecontroleerde manier en verwerken de resultaten.

Volunteers infrastructuur.

Om het terrein Covid proof te krijgen en te helpen met het optimaliseren van de infrastructuur werden we wederom geholpen door Erik, Peter, Kristoff, Koen, Robert, Manu, Caroline, Francis en David. Meer dan eens sprongen ze in de bres om ook dit op touw te helpen zetten. Alsook verder het clubhuis te helpen afwerken. Ook Ragna kwam ter elfder ure met een topoplossing voor de dug-outs.  

Onze communicatie.

Ondersteunend in onze communicatie en planning hebben Sally, Isabelle, Stijn, Lex en Raf geweldige support geboden. 

Staff D1.

Martin, Lex, Charlotte, Francis, Anneke en Artur tonen een ongelofelijke flexibiliteit in het mee georganiseerd te krijgen van dit alles. Niet evident om te kijken hoe er buiten kan gebriefd worden, hoe kine behandelingen moeten plaatsvinden en hoe de ‘recovery’ maaltijden moeten genuttigd worden. En vergeet ook de spelers niet die dit echt professioneel aanpakken. Tweede week op rij iedereen negatief!

Covid Team.

Met overgave hebben Marc, Koen en Kristoff mee hun schouders gezet om als club het draconische protocol te kunnen waarmaken. Schitterend werk van dit dream team.

Commentatoren.

We zijn ook erg blij dat Philippe zich bereid heeft gevonden om de wedstrijd van commentaar te voorzien. Niet evident gezien de omstandigheden. Ook een heel dikke merci aan Max, Tiago en Vanessa voor de interviews vooraf, tijdens en na.

Sponsors.

We danken ook de sponsors die zonder aarzelen hun ondersteuning geboden hebben. 

Live Hockey. Love Victory.

Ongetwijfeld vergeten we wellicht nog mensen die in de coulissen mee getrokken hebben aan dit verhaal, een succesverhaal!

     

 

23/11/2020 - Daar we volop inzetten om onze jeugd nog beter te begeleiden en te trainen is het voor de meesten onder ons ook boeiend om te weten wat er allemaal leeft binnen deze eredivisie...

Een goede visibiliteit is erg belangrijk. Om de Belgian League Eredivisie nog beter te leren kennen ontwikkelde de Top Hockey League een website en een Instagram-account.
Onder meer de laatste nieuwtjes, de voorstelling van alle Eredivisie-clubs en portretten van onze topspelers- en topspeelsters zijn via die kanalen terug te vinden.

JOIN THL via www.tophockeyleague.be en de Instagram account Top_Hockey_League.

Voor alle andere ploegen is het nog even wachten, maar vanaf zondag 22 november pikken onze Dames 1 de draad van de competitie weer op. Ter herinnering: onze Dames staan op een hele mooie derde plaats in de rangschikking van de Eredivisie, de topklasse in het hockey. Hun mooie spel lokt veel supporters naar de wedstrijden, maar tot nader order moeten we zonder publiek spelen.

Niet getreurd, Royal Victory HC pioniert met de allereerste live uitzending door een Belgische club van een hockeywedstrijd via sociale media! Vanaf zondag 22 november kun je de vijf resterende thuiswedstrijden van onze Dames 1 in 2020 live volgen via VictoryTV. Surf naar onze Facebookpagina en klik op de link van de desbetreffende wedstrijd. Nu zondag ontvangen we om 12 u Waterloo Ducks, de elfde in de stand.

Allen afstemmen op VictoryTV vanaf 11.30u!
Come on you Blacks!
Live Hockey. Love Victory TV.

PS: sponsors, tijdens de breaks en na de wedstrijd is er ruimte voor jullie berichten.
Contacteer onze marketingafdeling voor de details.

De hockeycompetities liggen al enkele weken stil vanwege de gezondheidssituatie in ons land. Maar vanaf zondag 22/11 komt hier verandering in! De Eredivisie bij de dames en de heren gaat dan weer van start.

De KBHB heeft een zeer strikt gezondheidsprotocol uitgewerkt, waaronder de wedstrijden in de Eredivisie kunnen hervatten.

Lees meer...

De 100ste selectie van Anne-Sophie Weyns
bij de Belgian Red Panthers is niet onopgemerkt voorbij gegaan.
Bedankt!
Werner Thys

Het volledige artikel lees je hier

We kregen onderstaand heropstartscenario van de bond. Dit is nog onder voorbehoud en afhankelijk van de goedkeuring van de bevoegde overheidsdiensten en de evolutie van de pandemie.

Op het Overlegcomité van vrijdag 31 oktober hebben de bestuursorganen van de KBHB, de VHL en de LFH de volgende beslissingen genomen:

Zoeken
Binnenkort...
Kalender
  April 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Overig Nieuws
VictoryTV is back en beter dan ooit!
06/04/2021
Maak kennis met ...
05/04/2021
Van Oefenjeugd tot nationaal arbiter
02/04/2021
Programmatie competities wordt behouden, maar klassementen geannuleerd
31/03/2021
Victory Dames 1
30/03/2021
Veldreservaties individuele training per 4
09/02/2021
Bevraging oefenjeugd
29/03/2021
Familieleden Victory
29/03/2021
Jeugdwerking @Victory werpt zijn vruchten af
30/03/2021
Maak kennis met ...
30/03/2021

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com