22/05/2019 - Het clubbestuur kan met plezier meedelen dat Sally De Leeuw vanaf begin juni Isabelle Collin zal vervangen als clubsecretaris.


Sally is geen onbekende voor de Victory-familie en kent de club door en door. Ze speelt zelf bij de Ladies en was het afgelopen seizoen Manager van Heren 1. Haar echtgenoot Mathieu is voormalig goalie van H1 en speelde dit jaar kampioen met de Masters 2. Haar twee dochters Pauline en Delphine spelen in de jeugdploegen. Sally ademt hockey uit, en die passie zal ze zeker ook in haar nieuwe functie kunnen inzetten. Zij is uitermate gemotiveerd om deze belangrijke functie voor onze club in te vullen.

Aanvankelijk zal Isabelle Sally nog begeleiden, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. Sally zal op de club aanwezig zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
We wensen Sally alle succes toe en kijken ernaar uit om samen met alle leden, vrijwilligers en sponsors ons eeuwfeestjaar met passie verder te zetten.

Natuurlijk bedanken we ook Isabelle voor haar tomeloze inzet van de afgelopen jaren. Ze heeft de lat bijzonder hoog gelegd voor Sally, maar met jullie samenwerking zijn we ervan overtuigd dat de overdracht vlekkeloos zal verlopen.
We willen ook Véronique Renier bedanken voor haar actieve rol in het selectieproces.