Log in

Op vrijdagavond 15 oktober is het Victory zingt

Om iedereen de kans te geven uit volle borst mee te zingen, voorzien we een tekstboekje met alle liedjes. Heerlijk voor die avond, zalig om thuis opnieuw te herbeleven.

Steun je graag mee ‘Victory zingt’, een event in het kader van ons integratieproject tussen onze Victory Wanderers en al onze clubleden, dan kan jouw logo/advertentie/boodschap mee opgenomen worden in dit tekstboekje. 40euro voor een halve pagina, 75 euro voor een volledige pagina.  

Een kleine geste voor een superinitiatief. Neem zo snel mogelijk contact op met Isabelle Collin +32 494 147 943 of fam.vanderbeken.collin@gmail.com) om je sponsoring te bevestigen.

Bedankt alvast aan onze partners Cronos Group, Uptime Group, Duval Branding en Van Mossel om ook voor dit Victory event de nodige steun te bieden.

Onze Wanderers en het organiserend team appreciëren uw geste enorm!

 

Nog 1 keer slapen en het is zover voor onze Victory Wanderers....
De Wanderers staan te poppelen om zich morgen weer op onze velden te kunnen begeven.

Volgende week op 22 september verwelkomen we meer dan 100 nieuwe jeugdleden op onze club.

  • Oefenjeugd 2017-2016-2015: 14.30-15.30 u
  • Oefenjeugd 2014 tot 2010: 15.30-16.30 u

Alvast veel plezier en succes!

Ben je vorig seizoen spullen verloren?
We hebben de verloren voorwerpen verzameld en gesorteerd.
Op woensdag 22/9 kan je komen zoeken naar je verloren spullen.

Dit vanaf 13u30 in The Vic of bij goed weer buiten aan het clubhuis.
Verkoop ten voordelen van het sintfeest van onze Wanderers.
Op woensdag 27/9 houden we een verkoop van verloren spullen op onze club ten voordele van het sintfeest van onze G-hockeyers

Tip: zet een gsmnr en/of naam in je spullen, zo vinden we snel de rechtmatige eigenaar terug als je al eens iets vergeet.

Ja hoor, zaterdag genoten onze Wanderers eindelijk ook nog eens van een training op onze velden. Ook voor hen werd hockey jammer genoeg een hele tijd stopgezet. Maar zaterdag 20/3 om 16 u onder een stralend zonnetje genoten ze allen van hockey en elkaars gezelschap, met respect voor de nodige maatregelen om alles veilig volgens de regels te laten verlopen.

Welkom back Victory Wanderers, heerlijk om jullie te zien genieten en bewegen op onze velden.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de vrienden van het vriendenhuis hun jaarlijkse kerstmarkt. 
Dit jaar door Covid-19 helaas géén wijndegustatie, géén kerstmarkt en géén feestweekend.

Maar geen nood... De WIJNVERKOOP gaat WEL door! Wijnverpakking-Catalogus
Het bestelformulier voor de wijnen vind je hier.

De kerstmarkt wordt vervangen door een ONLINE VERKOOP van KERST- en NIEUWJAARSGESCHENKEN. Geschenken-Catalogus
Ook dit bestelformulier vind je hier.

VZW TOOTB - het vriendenhuis hopen ook dit jaar op jullie warme steun te kunnen rekenen.

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Marc Van Broekhoven. 

We leerden Marc (op foto uiterst links) kennen als papa van Alex. Alex was één van de eerste leden van de Victory Wanderers. Deze G-werking werd opgestart in september 2011 op Royal Victory H.C. als eerste Vlaamse club op initiatief van Eric Van Hoof en Marc engageerde zich direct vanaf dag 1 als coördinator van de Wanderers. Stilletjes aan groeide het aantal leden en Marc verkondigde aan iedereen die het wilde weten wat men op Victory aan het verwezenlijken was voor jongeren met een beperking.

In de jaren 2014 tot 2016 was hij één van de dragende medewerkers van de Integration Cup, een project waarbij G-hockey gekoppeld werd aan tophockey (een organisatie van drie clubs: Victory, Dragons en Braxgata). Door de wedstrijden op topniveau af te wisselen met G-wedstrijden kwam de G-werking in de publiciteit (tot op de nationale televisie) en werd het meer en meer bekend.

In het voorjaar van 2016 was hij ook de grote bezieler van de modeshow “be.YOU.tiful”. Dit event vond plaats op 16 maart 2016 waarbij enkele van onze Victory Wanderers als professionele modellen samen op de catwalk stonden met een aantal tophockeyers. Deze benefietavond heeft nog lang nagegalmd in het Antwerps hockey- en modewereldje.

Marc was natuurlijk ook de papa van Sam en de echtgenoot van Bianca (één van de fotografen van G-activiteiten) en samen met hen bleef hij de Wanderers altijd steunen (ook nadat hij ziek geworden was) en samen met de ouders van onze G-ers waren we vrienden geworden.

Zoals Marc de Wanderers en de Victory een goed hart toedroeg, zo zullen we Marc in ons hart steeds meedragen! In naam van de ganse Victory familie bieden we onze oprechte deelneming aan aan de ganse familie.

Op zondag 8 maart werden beide nationale parahockey teams, de Red Giants Black en de Red Giants Yellow, hartelijk ontvangen op Royal Daring in Molenbeek.

Ondanks het gure weer en ondanks de regen waren de supporters talrijk aanwezig voor de demonstratiewedstrijden. De Red Giants Black speelden tegen de U16 Girls van Daring en de Red Giants Yellow tegen de U14 Boys van Daring.

De supporters zagen mooie wedstrijden. Alle spelers delen duidelijk dezelfde sport met dezelfde motivatie. Er waren mooie acties aan beide kanten, er werd fijn samen gespeeld en fair play stond hoog in het vaandel. Beide wedstrijden werden gewonnen door de thuisploeg. Maar een grote proficiat aan alle spelers. Zij hebben laten zien dat sport open staat voor iedereen en dat samen sporten de grote stap voorwaarts is naar inclusie.

28/01/2020 - Vrijdagavond 24 januari waren de Red Giants Yellow uitgenodigd door White Stars voor een indoorwedstrijd tegen U12 Boys.

Klik bij lees meer om het volledig verslag te lezen.

Royal Victory Hockey Club huldigde zijn speelsters en spelers van de Victory Wanderers die de afgelopen zomer tijdens het De Cronos Groep EK Parahockey een medaille behaalden: Katrijn Vermeulen, Paulien Van Goethem, Stefan Collyn, Thomas Van de Pontseele en Sharon Koumans. Samen met hen op de foto: Anne-Sophie WeynsRachel Winthagen en schepen van Sport van Gemeente Edegem Koen Michiels. Victory organiseerde ook dit EK voor G-hockeyers.

Bekijk ook de aftermovie van het Cronos EK Para Hockey

Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com