6/04/2021 - De grote vrijwilligerswerking op Victory is onuitputtelijk. Niet alleen in aantal vrijwilligers, maar ook (en misschien nog veel meer) in het enthousiasme dat zij stuk voor stuk tonen voor Victory. We gaan op gesprek bij Christophe, papa, speler, arbiter en ook enthousiast vrijwilliger.


Wat motiveert jou om naast een druk gezinsleven en professionele activiteit deze vrijwilligersfunctie op Victory op te nemen?

Organiseren zit in mijn bloed. Ik heb een aantal jaren meegedraaid in het jeugdbestuur als categorieverantwoordelijke bij de jongste jeugd (tot 2020). Elk jaar in oktober, met een ploeg enthousiaste ouders, nemen we de organisatie van het grootste, het griezeligste, maar ook het gezelligste jeugdtornooi op onze schouders: het Victory Halloween Tornooi. De blije gezichten van alle kinderen na een geslaagd tornooi, daar doe je het voor! Hopelijk kan het tornooi dit jaar wel plaatsvinden.

Hoe heb je Victory leren kennen?

Mijn fantastische vrouw Caroline heeft enkele jaren bij de Ladies gespeeld. Onze 2 tienerzonen spelen intussen al een aantal jaren op Victory, dit seizoen bij U14 en U16. Zelf heb ik in mijn jeugd  hockey gespeeld op de velden van Herakles.  Nu speel ik als keeper bij de Gents van Victory.

Wat zijn je hobby’s?

Heel veel sporten. Ik ben ook nationaal arbiter en loop dus wekelijks aardig wat kilometertjes op een hockeyveld en dat zonder een bal aan te raken. Dat fluiten is een oude passie die op Victory terug opgeflakkerd is. Naast hockey ga ik ook heel graag skiën. Dit was deze winter helaas niet mogelijk, maar ik kijk al uit naar de winter van 2022 om de latten terug aan te binden ;-)

Wat doe je in het dagelijkse leven?

Ik ben General Manager bij Power Solutions, een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van diesel gedreven generatoren.  Zo werd tijdens de masterpitch werken de stroom voor de veldverlichting op de blauwe velden voorzien via een generator van Power Solutions.

Wil je ook deel uitmaken van onze grote vrijwilligerswerking? Laat het ons weten en stuur een mail naar vrijwilliger@victory.be. Heb je ambities als scheidsrechter, contacteer ons via arbitrage@victory.be.