De coördinatie van de vrijwilligerscel arbitrage ligt al een paar jaren in de goede handen van Stijn De Preter ( links op de foto). Dat onze jeugdspelers telkens vanaf het begin van het seizoen zonder problemen het veld op kunnen, is dankzij hem. Want zonder een geldig scheidsrechter diploma ben je immers vanaf U14 niet speelgerechtigd. Ook zorgt Stijn samen met zijn team ervoor dat bij de start van het indoorseizoen elke Victoriaan die in zaal zal fluiten, administratief in orde is met het vereiste indoor scheidsrechter diploma.

Daarnaast zie je Stijn in het weekend vaak op of soms ook naast het veld. Ofwel om zelf een wedstrijd in goede banen te leiden, ofwel om een geëngageerde jonge arbiter bij te staan met raad en daad.

Dankzij zijn accurate administratie, zorgzame begeleiding en doorgedreven enthousiasme kan Victory rekenen op een uitgebreide poule van scheidsrechters, die steeds nog verder uitbreidt. Want zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Laat dat duidelijk zijn!

Daarom vanuit de club en vanwege alle Victorianen een extra welgemeende DANKUWEL tijdens de week van de scheidsrechter.

Ps: wil je zelf ook graag scheidsrechter worden? neem contact met arbitrage@victory.be. Hoe meer scheidsrechters, hoe meer fair play!