Op maandag 25 mei zijn we opnieuw gestart met ploegtrainingen. Het is heel lang geleden dat we nog zovele blijde gezichten hebben gezien op de club. Het hockeyplezier droop samen met het zweet van iedereen af. Daar doen we het voor, natuurlijk.

Zoals we in de hervattingscommunicatie hebben aangegeven, kunnen deze ploegtrainingen alleen doorgaan wanneer we de door de overheden opgelegde vrijwilligers kunnen voorzien. Het doel van deze maatregelen is om ervoor te zorgen dat onze leden veilig kunnen trainen - corona is nog niet verdwenen. Als club houden we ons dan ook aan deze regels.

We hebben ook naar jullie geluisterd. De vrijwilligers vonden de inschrijving te ingewikkeld. Daarom hebben we die vereenvoudigd. We hopen dat de nieuwe procedure gemakkelijker overkomt.

Elke trainingsdag dient onze club 1 Clubverantwoordelijke en 3 Terreinverantwoordelijken aan te wijzen. Zonder deze vrijwilligers kunnen de trainingen van die dag helaas niet doorgaan.

Hieronder kan je je per week opgeven als vrijwilliger voor één van deze taken. Bij Lees meer vind je een woordje uitleg wat er van de vrijwilligers verwacht wordt.

 

PS: de foto bij dit artikel ontvingen we van een ouder die de afgelopen week veldverantwoordelijke was. Bedankt!

Live Hockey. Love Victory.


Vrijwilliger Terreinverantwoordelijke (voor elk veld in gebruik, dient een terreinverantwoordelijke aanwezig te zijn)

Taken:

  • is constant op en rond zijn/haar veld aanwezig en duidelijk herkenbaar (fluohesje).
  • is verantwoordelijk om instructies en materiaal (alcoholgel + routingposters + ballen en trainingsmateriaal) te voorzien voor zijn/haar veld en checkt dit na bij elke nieuwe trainingsdag.
  • heeft een mondmasker, te gebruiken wanneer social distancing (1,5 m) niet kan nageleefd worden (bv bij blessure).
  • houdt in de gaten dat alles goed, en volgens de regels verloopt op en rond zijn/haar veld.
  • is verantwoordelijk voor de trainers en voor het doen naleven van de social (1,5 m) en  actieve distancing (5 m) regels tijdens de training op het veld.
  • is verantwoordelijk voor het regelmatig ontsmetten van toegangshek/klink van zijn/haar veld.

Vrijwilliger Clubverantwoordelijke (kan een volwassen lid, ouder of begeleider zijn, die gemandateerd is door het clubbestuur)

Taken:

  • is constant fysiek aanwezig en duidelijk herkenbaar (fluohesje).
  • heeft een mondmasker, te gebruiken wanneer social distancing (1,5 m) niet kan nageleefd worden (bv bij blessure).
  • heeft eindverantwoordelijkheid over de infrastructuur (veld(en), clubhuis, parking, …) en de clubmedewerkers (trainers, WC verantwoordelijke, assistentie-ouders, …).
  • heeft het recht om op ieder moment de training te laten stoppen, of iemand naar huis te sturen, als de regels niet opgevolgd worden.